MORRILL STREET

LEAVES : A series of panels referencing the eleven streets named after trees which comprise nearby 'Garden Village'. Built in the early 1900’s, with the intention of providing affordable houses for the employees of Reckitt & Sons, the design of the estate was influenced by the garden city movement.
LEAFY : A bespoke wallpaper design for the light well in the main reception area. The artwork reflects the Garden Village theme of the corridor wall panels, and introduces a sense of the changing seasons.

This refurbished 1970's health centre and the adjacent 'New Green' surgery share the same interior design strategy, developed in collaboration with artist Sally Greaves-Lord.

Commissioner: City Care – NHS Hull
Architect: Gelder + Kitchen

Corridor: Holly Avenue

Entrance : Chestnut Grove

Lime Tree Avenue  

Waiting Area: Lightwell wallpaper

Waiting Area: Lightwell Wallpaper

Waiting Area: Lightwell Wallpaper